Midsommar

Jahopp.. då är det midsommar.
Känns verkligen skitroligt :/ BLÄ!

Har jobbat idag och va lika omänskligt trött som sist och eftersom jag sovit bra inatt får jag ta tillbaka att jag skyllde på det förra gången. Det är nog helt enkelt bara så att jag är trött!
Därför är nog det bästa med hela midsommargrejjen att jag äntligen har lite ledigt :) hela två dagar har jag framför mig nu och det nästan pirrar i magen när jag tänker på det!

Har inte bestämt mig ännu om jag ska lägga mig en stund på soffan och vila så jag slipper somna direkt efter middagen ikväll eller om jag ska försöka hålla mig vaken hela dagen och kanske komma upp i tid imorgon istället...

En dålig sak med att vara ledig på helger är att det är stängt överallt och alla andra som är lediga är ute och far runt.. på vardagar kan man åka till affärer, kolla på bra tv-program och hälsa på folk som tvingas hålla sig hemma för att dom har/ska jobba!
Nu har jag ingen aning om vad jag ska ta mig för under mina lediga dagar, speciellt inte om det ska fortsätta att vara så här dåligt väder :(

näe.. nu blir det nog soffan en stund ändå!!

Kommentarer
Postat av: chaos

trevlig midsommarhelg! Du hittar säkert massor att göra, du behöver inga affärer ( det är bra att konsumera mindre ). Baka dina fantastiska cupcakes, de ser så goda ut!

2008-06-20 @ 20:33:06
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Det ska jag kanske göra :) vädret är så tråkigt att det ändå inte är nått lockande att vara ute :(

2008-06-21 @ 10:13:40
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0