Validering

Det blev ett långt möte idag.. mest för att dom jag skulle mötas med hade tagit fel på vart staden låg och kom lite drygt en halvtimme för sent.
Det gjorde iofs inte så mycket... när jag ändå va ensam uppe på sektionen, utan att behöva passa nån telefon så hann jag med att renskriva alla anteckningarna från vårens/sommarens utbildningar :)
Skönt att ha det klart och väldigt skönt att ha ordning på alla papper, det underlättar all redovisning som ska göras sen!

Hur som helst så kom dom ju fram till slut och vi kunde sätta oss och gå igenom mitt liv... jag berättade om mitt första 45 kronors feriejobb och använde mig av utryck som "på den tiden använde man ju inte datorn" haha!!!
Det gjorde inte så mycket att jag inte hade papper på allt och jobbet med lilla företaget visade sig vara väldigt bra :)
Kul att kunna ha mer nytta av det i framtiden och inte bara ha det i bagaget som en del av personligutveckling.nu projektet!

Det känns som att det här kommer bli bra! Dom här människorna lägger ner timmar och åter timmar för att ge mig något som är bra´för mig, både just nu, men också i framtiden.. och idag har jag nog faktiskt kommit ett litet steg närmare drömjobbet och då menar jag inte tågvärdsjobbet hos tågkompaniet =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0