Betyg

Har letat fram mitt slutbetyg från gymnasiet för att ha med på mötet om validering som jag ska på imorgon, är lite orolig att dom kommer tycka att jag borde ha något mer än skolbetyg att ta med... även om dom iofs tyckte att jag gått mycket utbildningar som dom redan har fått ut en lista på.

Ledarutbildningarna som jag varit på genom det lilla företaget är ju så väldigt begränsade till den verksamheten och även om dom skulle vara till nytta så är det ju inget som jag har papper på.
Som sagt... jag är lite nervös men hoppas ändå att det ska gå ganska bra och att projektet kommer fortsätta även i framtiden så att jag får chans att lägga till nya saker.

Att titta på betyget är lite som att resa tillbaka i tiden... ser betyget i 'estetisk verksamhet' och får ont i magen av att bara tänka på danslärarinnan, det är helt sjukt att hon fick jobba kvar på skolan, så många ungdomar som knäckte...
Nått annat jag kom att fundera på är vad det där betyget egentligen säger om mig... det står bla att jag läst teckenspråk, det är ju såklart sant... men hur mycket av det kommer jag ihåg idag?
Det står också att jag gjort ett fördjupningsarbete om Morbus Hodgkin, det är ju såklart också sant och en gång på Moses tid va jag expert på området... men hur mycket kommer jag ihåg idag? Pinsamt nog är jag tom osäker på stavningen :S
Well well.. kanske är själva poängen med valideringen just att ta reda på det!

Håll tummarna för mig imånn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0