att vara service inriktad

Igår va jag in och handlade på ICA och om du någon gång känner dig lite sådär... ledsen och nere eller bara vill piggas upp lite i största allmänhet så är ICA här i staden (INTE) Tha place to go!!
Jag funderar OFTA över vem som är personalanvarig där, vem som sköter anställningintervjuer och bestämmer om vem som ska få jobb osv...
Ungefär lika många gånger kommer jag fram till att just den befattning nog saknas för otrevligare människa än den som satt i kassan igår måste vara extremt svårt att få tag på!

Kanske kommer vi än en gång tillbaka till min stigande ålder?

Laid back Jim och några bröööööl är tydligen det samma som "hej hej, va det bra så? då blir det tio kronor tillbaka och där har du kvittot! ha en bra dag *smile*"


Kommentarer
Postat av: Fia

Det kan vara så att den som anställer (en bitter "kööna" nånstans från kusten) är ute efter att få så många jämlikar som möjligt.. Har väl aldrig varit med om att personal låtsas som att de inte ser en fast man nyss fått ögonkontakt..
Fast det klart den kn ju va mig det är fel på..

2008-01-14 @ 18:30:56
Postat av: allicen

Fia:
Fel på dig?
Hur skulle det ha gått till??
Kanske var personalen i fråga skelögd och inte alls uppfattade eran ögonkontakt? eller kan det va så enkelt att dom är otrevliga!

2008-01-14 @ 22:06:12
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0