kan du sticka vantar?

Nu ikväll har jag bakat muffins igen... är inte helt nöjd med dom, men kan inte heller säga att som är direkt misslyckade... kanske börjar jag lära mig!!

Har du något bra recept på muffins?

Ska göra iordning några cupcakes och ta med till mormor och morfar imorgon när jag åker upp och klipper mig! Hoppas att det blir uppskattat...
Tror för övrigt att jag kommer få med mig ett par raggsockor hem eftersom jag sagt förut till mormor att jag inte har några och häromdagen ringde hon för att fråga hur långa fötter jag har! haha!!

Min mormor är för övrigt drottningen av stickning och bara nu under vintern har hon stickat nitton (19!!!) par vantar som hon lämnat över till familjens flickor att slåss om med orden "nu har ni väl den här vintern i alla fall".
Lilla mormor... jag har vantar fram till död dagar :) Fast såklart inte så många att jag inte har användning för några fler!!

image312


Tur för mig att mormor är så snäll eftersom min syslöjdslärarinna hatade mig och vägrade hjälpa mig med nått... när alla andra lärde sig sticka sa hon till mig att inte vänsterhänta kunde lära sig det *snyft*.
Ska nog allt lära mig det en dag, men jag har inte bestämt mig för hur det ska gå till...

Ni som kan sticka, är det sant som hon sa? går det inte att sticka med vänster? och isf vad är det som blir fel, blir tröjorna ut och in eller? måste jag lära mig lika som hägerhänta?


Kommentarer
Postat av: chaos

Klart du kan sticka! Vad är det för trams! Låna en bok på bibblan, skola för nybörjare finns alltid med! Då kan du lära dig själv. Du hittar dina knep själv sedan. Jag stickar skadinaviskt sätt räta och italienskt sätt aviga! Det berodde på att det var två olika kvinnor som lärde mig, en dansk kvinna och en gammal italiensk farmor! Testa och hitta på själv, gå till en stickafé i närheten, där får du fråga en massa experter! Många kvinnor med många kunskaper!

2008-02-28 @ 13:36:32
URL: http://fabulouschaos.blogg.se
Postat av: allicen

chaos:
Herregud vad invecklat det där lät :)
Men som sagt... nån gång SKA jag lära mig!

2008-02-28 @ 22:03:49
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0