Julshopping

I stort sett hela dagen har spenderats i La, till en början blev jag försenad på morgon och kom iväg ungefär 20 minuter för sent.. Något som tyvärr börjar bli mer och mer vanligt...
Kom iaf upp på stan med mormor och morfar så att dom fick uträtta sina ärenden och under tiden hittades ett par av dom sista julklapparna, en av dom svåraste och så en där jag lyckats komma på en guld idé! Ibland bli jag faktiskt förvånad över mina skills när det gälller att komma på prestenter :) vilket iofs gör att jag även blir lite förvånad när jag inte kommer på nått... jag ska ju fixa sånt, så är det bara!

Innan hemresan påbörjades kom dock ett samtal om en annan lämplig present som i stort sett gjorde dagens båda inköp onödiga.. hmm... det återstår att se hur det blir... kanske får det bli födelsedags presenter istället?

Över lag tycker jag att årets julklapps inköp har gått riktigt smidigt och det känns inte som att jag har köpt just nånting men ändå är dom flesta redan klara!
Nu längtar jag bara efter att få börja slå in klapparna, men jag tror att det får bli på söndag eftersom bror kommer hit med några saker imånn!
Jag gillar verkligen att göra paket och högen med julklappar ger verkligen lite extra stämning!!!

Är du klar med julklapps inköpen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0