Kolmården

Åkte ju som jag tidigare skrivit till Kolmården i Torsdags, för att göra en verksamhetsplanering med sektionen.
För dom av er som har ekonomiska intressen i det kan jag meddela att vi gjorde ett (enligt oss själva) väldigt bra och effektivt arbete! och för er andra räcker det väl med att veta att jag var duktig som vanligt ;) haha!!

Tyvärr missade jag ganska mycket av dag två efterom jag var tvungen att åka på en sverige-runt-med-buss resa för att hinna i tid till Stokholm och nästa konferens...
Kl 11 lämnade jag anläggnigen för att ta bussen till Norrköping C där jag skulle med en buss till Nyköping, vilken visade sig ha ett stopp i... just det Kolmården!!!
Så ungeför en och en halv timme efter att att jag åkte var jag tillbaka på i princip samma ställe som jag började och hade pga av det missat onödigt mycket av budgetplaneringen :(

Så smånig om kom jag iaf fram till Nyköping och kunde ta tåget vidare till Stockholm där det blev taxi till Viking terminalen... om inte denna resa ger utdelning i personligutveckling.nu projektet då ska jag banne mig stanna kvar på denna sida 70 skyltarna i resten av mitt misserabla liv, för om my god vilken ångest jag hade! Ha!!
Väl framme vi hamnen var Anders typ den första jag så och jag kastad mig över honom och förbjöd honom att tvinga mig att genomgå nått liknande igen... jag gissar att han inget hellre ville än att stoppa tillbaka mig i taxin redan då ;)

Hade för övrigt inte med min nya kamera så det blev inte så mycket bilder tagna men här iaf utsikten fån hotellrummet..





Som vän av ordning kan jag meddela att havet på bilden heter Bråviken (är det korrekt?) och att ingen av oss som var där är helt övertygade om att hotellet stog på torra land då vi faktiskt bodde i hytter och shoppade i taxfreen (eller hur V?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0