Change of plans

Efter Neas pik om att jag inte skulle få låna några stövlar har jag och mamma beslutat oss för att inte hämta hem henne, så elak som hon är kan hon gott sitta där på ön och lukta på sina mögliga gardiner!
Eller.. näe... om jag ska vara ärlig hade hon gärna fått komma hem (det är nämligen en hel del saker jag behöver hjälp med!!!) men så visade det sig att pappa behövde bilen till jobbet och Lillungen får alltså snällt stanna kvar på Visingsö ett tag till.

På sätt och vis är det ganska skönt eftersom jag har haft lite smått panik över hur jag ska hinna med allt och nu vet jag att jag kommer kunna packa på Onsdag om jag inte orkar göra det imånn.
Jag är nämligen extremt nojjig över den här resan (blir nästan lite yr av att bara tänka på den) så det kommer nog bli ett par listor och några 'måste bara kolla' innan jag kan ge mig iväg.

Hittils tror jag att jag har koll på det mesta, förutom hur jag ska ta mig till tåget i Norrköping och om jag kommer att vara hemma i tid så jag hinner med sista tåget till Staden.
Har tjatat lite på Anders om allt möjligt, som taxiresor och att jag vill ha en egen hytt mm så jag törs inte smsa honom riktigt än och fråga nått mer... Haha!!

Tack vare att jag inte kommer behöva åka till Visingsö har jag även tid att träffa S och 'efter semestern - innan kurs' fika lite! Det ska bli riktigt kul! Känns som att det var en evighet sen vi träffades! Det är verkligen hög tid för lite struntprat =)

Kommentarer
Postat av: AKP

haha jasså är jag ?

2008-08-25 @ 19:38:37
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är inte bara en "ställa kryddor i alfabetsordning-tjej" utan även "skriva-listor-tjej". Vi är SÅ lika!

2008-08-25 @ 19:40:07
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: allicen

Anna:

Oo ja! att försöka vara miljövänlig är fasen inte lätt när man alltid har nån lista som måste klottras ner på nått papper! Törs inte tänka på hur många furor jag har listat upp :S



Har föresten en färdig packlista som ligger i påsen med saker som alltid ska med när jag reser.. men för den skull kan man ju behöva göra några extra bara för att vara säker :)

2008-08-25 @ 20:32:51
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: AKP

hehe nä man vet ju aldrig vad som kan dyka upp på vägen .. man kan få punka, man kan komma på att man glömt nåt hemma.. osv :P

Vart bor du !?

2008-08-25 @ 22:24:43
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: AKP

hmm läser där uppe att du oxå ställer kryddor i alfabetsordning, försöker leta inlägget där du skrivit om de men hittar inte :P

Jag bloggade nämligen om det oxå för inte så längesen

2008-08-25 @ 22:25:50
URL: http://akp.blogg.se/
Postat av: Linnis

Hmm. Om du inte hade behövt hjälp med en massa så kunde jag ha avslöjat att jag var hemma nu.. :/

2008-08-30 @ 12:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0