Måndag

Kom hem från jobbet för en stund sen, jobbade med flickorna idag och vi hade väldigt trevligt även om våra boende inte verkade tycka det samma utan va lite små tjuriga på oss hela dagen... vi höll iaf humöret uppe genom att sjunga.
Speciellt S tycker om när jag sjunger och som vanligt lät det väl mer eller mindre bra, mest mindre bra om jag ska vara ärlig :)

Det är jättetråkigt väder idag och promenaden som jag tänkt ta får nog vänta till imorgon... istället har jag slöat i soffan med en kopp te och snart ska jag ta en dusch så kanske jag kan komma igång med nått efter det sen!

Skulle behöva rensa bort lite mer saker.. (jag börjar ligga efter)  men nu är det nära på slut med saker som kan slängas och jag har ju såååå svårt att göra mig av med saker som kan vara bra att ha... ni vet, ifall att :)

Vad ska du göra ikväll?


Kommentarer
Postat av: Acka

Jag är tvärtom, älskar att rensa och är oftast för snabb med att slänga eller ge bort saker, vilket slutar med att jag ångrar mig eller kastar för mycket. Saker som det sedan visar sig att jag behöver.

2008-04-07 @ 20:39:45
URL: http://www.ackas.blogg.se
Postat av: allicen

Acka:
Kanske kunde du ta en repa genom huset här när jag inte är hemma och kan vara prylkramare?

2008-04-07 @ 22:08:43
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0