Kontorsarbete

På tisdagar är det sektionen som gäller och det är bra... jag har massor att lära mig!
Tyvärr är det dåligt med folk som kan lära ut det jag behöver lära in, förra veckan var jag ensam däruppe och idag skulle jag också varit det men fick förmånen att gå på en anställningsintervju istället!!
Fick vara med när en söknade till enhetschefs jobben skulle frågas ut! Mycket spännande! Hoppas att det blir mer sånt :)

Efter mötet åkte jag till Lådan (där alla som bor i Örebro vet att det är billigt) och handlade lite grejjer till födelsedagsmiddagen...
Bl.a shoppade jag loss på vaniljstänger, som jag ska smaksätta en skvätt sprit med, för att göra en fyllning till min födelsedagstårta, egentligen skulle det vara vaniljvodka... men visst borde det gå lika bra att smaksätta själv? eller?
Kanske är det bäst att jag provsmakar ordentligt så det inte blir nått tok :P

Om en stund kommer mor hit och ska hjälpa mig med att klippa äppelträdet, ordentligt denna gång och inte som jag gjorde när jag va ute och försökte smälta in i grevskapet!
Det är fint väder och det skadar nog inte att jag får komma ut en stund innan det är dags att förbereda inför morgondagen då jag ska åka hela vägen till Nora :)
När jag ändå är inne på det kan jag lika gärna informera om att det troligtvis inte blir någon uppdatering imorgon eftersom jag kommer vara borta hela dagen... men ni är ju självklart välkomna att kommentarblogga hur mycket ni vill :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0