Hemma!

Man blir verkligen förvånad över hur lång tid det kan ta att åka från ett ställe till ett annat innom det här lilla landet!
Idag tog det totalt sex timmar att ta sig från kursgården och hem till huset, det är ju helt sjukt!!! speciellt som kursgården låg ungefär en kvart härifrån om man hade varit en pippifågel :S

Hur som helst så har jag varit i Stockholm, eller för att vara petnoga, i skogarna långt som sjutton utanför Stockholm.
Detta va nog dom bästa dagarna, av det jag varit på hittills och det gör att jag kan hålla mig från att gnälla allt för mycket på att jag inte fick bo för mig själv.
Jag tar det en sista gång, men sen lovar jag att det är nog!

På det här stället blev vi utplacerade i stugor (tre och tre), som det visserligen inte fanns ett enda fel på om man skulle åka dit med sin familj på semester eller nått liknande, men nu fanns vissa saker som irriterade mig lite smått...
Jag vill bo själv! så är det bara... jag vill ha ett eget badrum och jag vill ha en tv på mitt rum!!!
Måste jag tvunget bo ihop med någon så vill jag att det ska vara någon jag känner och kanske ännu viktigare någon som känner mig!
Jag saknar att bo med dig Cecil Baby!!!
Så där, nu tror jag att jag kan släppa detta :)

Jag lär mig ganska mycket när jag är ute och reser.
Det gör man när man kan så lite som jag kan och det känns som en trevlig sak att kunna fylla på med lite vetande.
Jag har tex lärt mig att hitta från tåget på centralstationen till cityterminalen i Esto och det är en kunskap som jag kommer att ha stor nytta av redan om någon vecka :) Way to go!!

Jag har också lärt mig att det finns fyrkantiga cd-skivor (det är helt galet, jag vet...)
Så är det förstår ni, men eftersom en cd är rund kan man ju inte kalla dessa för "cd-skivor" utan dom heter elektroniskt visitkort.
Jag fick med mig några hem som jag ska kolla på (tillsammans med min nya häftiga film "kisspauser... behöver jag säga mer???") så fort jag får tid och ork :P mycket spännande måste jag säga...

Förutom alla saker som jag har lärt mig, har jag också lärt mig att det finns saker som jag är totalt värdelös på och skulle behöva lära mig...
Geografi t.ex.!!!!
När någon kommer fram till mig och säger att den kommer från t.ex. Skaraborg, så nickar jag och ler säger att det låter trevligt och funderar tyst för mig själv vart i helvet man bor då... det kan i vissa fall kännas lite jobbigt men jag börjar å andra sidan bli bra på att se ut som att jag vet vad folk prata om... då tycker jag nog att det är jobbigare när jag är ute och åker tåg, vilket jag har gjort massor idag!

På biljetten står det såklart vart jag ska åka, men vad som däremot inte står är vart tåget ska åka... idag har jag varit på ställen som jag inte hade en aning om låg på vägen mellan Esto och Staden.
Det gör mig minst sagt förrvirrand...
Undra just om det här är sånt jag måste reda ut innan jag kan ta drömjobbet?

Tack och lov kommer jag kunna hålla mig på rätt sida om 70 skyltarna imorgon, jag ska visserligen till Hällefors men det hinner aldrig bli 90 på den vägen, så det ränkas som att vara på hemmaplan.
Där ska jag mötas med några i några timmar och efter det åker jag tillbaka till staden igen och när jag styrt upp lite krångel så har jag några timmar ledigt :)

Då ska jag husmora mig igen, hemma i mitt hus som jag vet precis vart det ligger! som jag lääängtar =)

Kommentarer
Postat av: chaos

Hej allicen! Jag lyckas inte få in you tube filmer på min blogg, hur gör man? Är det inte bara att klista koden i HTML? Du har haft sådana några gånger så tänkte jag på att du vet hur man gör! Väldigt tacksam för tips!

2008-04-23 @ 15:23:29
URL: http://fabulouschaos.blogg.se
Postat av: Cessa

Cecil Baby är den bästaste rumskompis man kan ha de tycker Elias Med.

2008-04-24 @ 18:02:26
Postat av: cessa

Cecil Baby är den bästaste rumskompis man kan ha Göran och Elias instämmer. Av nån underlig anledning vart jag att tänka på chilinötter undra varför.

2008-04-24 @ 18:09:47
Postat av: allicen

cessa:

chilinötter?

Jag har ingen aaaaning vart du fick det ifrån :O



ps. tiderna förändras... nu är det en påse caschew-nötter som åker land och rike runt :)

2008-04-24 @ 18:59:02
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0