Bloggvärlden rasar...

Följanande bild och text verkar ha satt hela (nåja...) bloggvärlden i gungning!
Mannen här har pekat ut bloggaren Alex (ja, S) för att ha snott ett inlägg av en annan snubbe... vilket verkar stämma väldigt riktigt och rätt.
Den rättmätiga blogg skrivar snubben får nu sympatier från alla övriga bloggberoende människor...

Nu har ju iofs jag också snott texten, därför vill jag vara väldigt noga med att klargöra att det inte är mina egna tankar och funderingar som speglas, men om jag länkar till snubbens blogg för att ni ska läsa där får jag ju inte nöjet att se denna bild varje gång jag loggar in =))


///
image157
Jag försöker hitta en bild på Magnus Betnér där han ler. Jag brukar göra det när jag är sysslolös. Det skänker mig lugn. Det är som att lösa en mycket svårt sudoku. Man vet att man inte kommer att lyckas, men ändå sitter man där och försöker. Man klurar runt och kliar sig i huvudet, och tänker "men det var ju själva..."

Det finns nämligen inte en enda bild på Magnus Betnér där han ler. Ni tänker att det borde vara en enkel sak att hitta, vafan, killen är ju komiker. Men det är det inte alls. Jag bildgooglar och kollar in humorsajter och telefonerar lite härsan tvärsan, men hittar inte någonting. Han ser alltid likadan ut på alla bilder. Man tänker sig att han just levererat en rykande punchline av typen "Man borde skjuta alla korvgubbar med ett nackskott och frakta ut dem till Fåglarö." Under tiden han väntar på skratt, så levererar han den där blicken. Munnen som ett streck. Klar blick. Tomma ögon. Han ser ut som man tänker sig att en massmördare ser ut sekunderna efter han har vridit nacken av någon. Han ser ut som en man som inte har kontakt med sitt känsloliv. Som inte har kontakt med sin mamma heller, för den delen.

Sådär ser kanske Magnus Betnér ut hela tiden. Dygnet runt. Han sover på det där sättet. Med öppna ögon och munnen som ett streck. Det spelar ingen roll vad som händer. Han äter en god middag - munnen är ett streck. Han har sex med sin flickvän - munnen som ett streck. Han är inte längre en människa. Han är ett streck, format av två tunna läppar. ///

Jag skiter i vilket...
För det första: vem läser en text under den här bilden????
För det andra: Man kan inte kräva mer av Mannen
För det tredje: Åhh jag vet inte... jag tittar på bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0