bloggtorka

Värst va lite man har att skriva om när det inte händer något i ens liv!

När dagens största happening går ut på att åka till ica så är ju frågan den om man ens har något liv??!!
Men tro för den skull inte att jag tänker börja hålla med om att "man blir knäpp av att gå hemma" nej tack! jag trivs alldeles jättebra med att göra det och längtar inte det minsta efter att ledigheten ska ta slut!
och att jag skulle vara knäpp... haha!! det va det roligaste jag hört... idag... (jag ju iofs inte pratat med nån mer än hon i kassan på ica men ändå!)

Nu är det iaf snart dags för marknad i staden!
Det betyder att det pågår en hel del aktiviter inför helgen... siffror ska sprayas på vägen, brädhögar ska placeras ut på trottoarerna, en plan över hur mycket pengar som får spenderas ska göras upp,  lillungen börjar packa sina väskor för att komma hemmåt, omänskligt många vitkålshuvuden köps in för att kokas ihop till vad som ska föreställa soppa och fjårtisarna gör pekfingerhävningar för att kunna spagettispraya ner hela vår vackra bygd.

Som om själva marknaden inte vore nog kommer det ju även fin främmande från den stora staden Gävle! (och nu börjar jag smöra!) Bara det är ju i sig lika trevligt som det faktum att det ska marknas =)) och självklart kommer era krav tillgodoses, det blir cykel till natta :P

Kommentarer
Postat av: Jenny

Heja Elin pumpa däcken, nu ska det bli marknad av.
ses till helgen.
MVH GÄVLE

2007-09-25 @ 08:21:03
Postat av: Allicen

Bra att du sa det... lägger till det på min "to do list" det blir säkert klart frammåt jul med min fart :/

2007-09-25 @ 09:34:55
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0