hur va det flickan sa?

Ännu en (lång) dag är över... idag har jag varit "ledig"
"ledig" betyder att jag får masa mig upp ur sängen före kl 6 för att hinna duscha och grejja innan snickarna anländer.
Nu har dom börjat komma in på det arbetet som intresserar mig mest :P skåpluckor och bänkar =))

image15

Mina funderingar till trots fick dom iaf dit diskbänken! och som synes blev jag till slut lurad att ta en karusell i det ena hörnskåpet, helt vansinnig sak enligt mig!! dom som tycker om sånna har uppenbarligen inte lika mycket pinaler som jag hehe!!
För att göra mig ännu mer osams med detta stålmonster så kom jag idag på hur fruktansvärt bökigt det kommer bli att städa det där skåpet!! hur gör man då?? åker man runt på karusellen då eller??
Även idag kan man även se den numera välkända stegen, idag fyller den dock ingen funktion mer än att vara ivägen på bilden.

image16

Ahhh... vad säger man?? jag får nästan tårar i ögonen :)
Är lite fundersam över varför det inte är speglar på lådorna... det var en detalj som jag inte lagt märke till förut, jag känner mig nästan lite lurad... men bara nästan, för egentligen får jag ju skylla mig själv att jag blir så salig när jag shoppar att jag glömmer att se efter vad det egentligen är jag köper!
om nu avsaknade av speglar va ett minus så jämnar lådorna ut det med ett plus för det helt sanslöst roliga stängningen! jag kommer roa mig med att stänga lådor i flera veckor nu :)

image17

finns väl inte mycket att skriva här egentligen... som synes har jag ännu inte fått in min nya kyl :( meeen imorgon kanske??? *hoppas*

och så slutligen, bloggens första personligt tillägnade bild...
Sanna! på frågan om det är rörigt hemma... vad tycker du själv?? hihi!

image18

och nej! bilden är faktiskt inte nått montage.. katten finns på riktigt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0