Hemma

Jaha... då var man hemma igen, konstigt hur tiden kan susa förbi ibland!!
Har iaf haft en helt underbar helg...

som jag nämnt förut, vet inte om det va här eller i den andra bloggen, men det är ett konstigt liv man lever när man stannar upp och tänker "det här ska jag skriva om i bloggen"
Hsh... hade jag haft papper och penna till hands skulle denna blogg vara full av citat, som det är nu får jag nöja mig med att veta att jag hört en hel massa tokiga saker under dom här dagarna.
och lika glada kanske ni är utan att höra allt det =)

Men en sak är jag säker på och det är iaf att (sorry Micke!)  tvillingarna va sötast i Sundet!!
image89

Hmmm... har ni vägarna förbi sundet så har jag iaf ett bra hotell att rekomendera!
Egen lägenhet, bäddad säng, privat spa!, en frukost som inte ett enda av stackars Paris Pappas hotell skulle vara värdigt, god mat och dryck i överflöd, solsken och havsutsikt!!
Vad mer kan man önska??

Till Familjen Olsson: tusen TACK för helgen!! hoppas på att få se er snart igen =)) (kanske blir det lite stampa av den gången?!)

Under lördagen utspelades bland annat en ruskigt spännande kubb match, laguppställningen såg ut som följer:
Lag 1; två bleka öldrickande karlar och en farligt bra kubbspelande tjej
Lag 2; 3 drinkdrickande fruntimmer med en otrolig pricksäkerhet

Matchen som helhet va extremt spännande, så spännande att den enda som infunnit sig som publik inte klarade av att titta färdigt.
Stämningen var påtaglig...
Länge låg drinkdrickarna långt efter, då öldrickarna och proffset puttade ikull vedträ efter vedträ, (bör det tilläggas att proffset stog för dom flesta ikullputtningarna?) delar av drinkdrickarna var nära att kasta in handduken, detta förhindrades dock genast av lagkamraterna och tur var väl det, för någon handduk fanns inte att tillgå.
Efter att drinkdrickarna kännt av formen ett tag beslutades att ett byte av taktik var ett måste, det såg mörkt ut, trots att det även i detta lag fanns en extrem blekfis.
Taktikbytet var minst sagt lyckat och dom bleka öldrickarna vitnade om möjlig ännu mer i ansiktet då dom insåg att dom skulle kunna komma att besegras.
Även det laget bestämde sig för taktikbyte, vilket innebar att man siktade sina pinnar på drinkbordet som givetvis vaktades noga av det ägande (i dubbel bemärkelse!) laget.
Här någonstans gjorde drinkarna äntligen nytta för pinnarna ven genom luften och vedträden föll värre än furorna för Gudrun.

Öldrickarna stog mållösa och inte ens proffset förmådde hålla jämn takt med drinkdrickarna!
Nu va goda råd dyra insåg öldrickarna och försökte med alla (o)tillåtna meddel att distrahera motståndarna och lyckades nästan... två bleka bringor visades upp i ett tappert försök att blända motståndarna...
Den uppmärksamme kunde se hur grannarna förvånat tittade ut från sina gömmor, släpade ut solstolar och uppblåsbara pooler i tron om att det va en växthuseffektväxande sol som lyste så skarpt över Norrsundet.
Periodvis fanns funderingarna på om matchen någonsin skulle se sitt slut, men då slutligen kungen låg raklång på gräsmattan va vinsten ett faktum!!

Öldrickarna och proffset fick se sig besegrade och vinnarna kunde koras!
Guld(noguat) åt drinkdrickarna och vad mer passande än skit(huspapper) till förlorarna??

Gissa vilket lag jag var med i??!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0