social träning

Jaha... då är den här ledigheten över :( har haft lite fullt upp så jag har inte hunnit med att skriva här förens nu.
I går va jag på en tolvtimmars... och då är det inte kryssning jag menar utan besök i Linde.
Träffade Jossan =)) har visserligen sett henne någon gång då och då men kan väl inte säga att vi egentligen umgåtts nått på sex år!! Det är låååång tid!!

Enligt dom uppgjorda planerna så skulle vi äta lunch i Linde, så passade vi på att kolla runt lite bland allt bullrande men det genomgående temat för dagen blev ändå en hetsjakt efter en tiara, ni vet sån som ALLA ungar (främst flickor) har nu för tiden och som man kan köpa ÖVERALLT! trodde vi...
Efter att ha genomsökt både MEJK, ICA, konsum, Rya, hon&han och lizas parfym (hemköp hoppade vi över eftersom dom har mest bitringar och sånt) fick vi konstatera att vi skulle misslyckas.
Men vi misströstade inte för det, Jossan var helt säker på att det någonstan i gömmorna hemma hos hennes far fanns en från nån fest hon varit på i sin ungdom, så senare under dagen påbörjade vi resan dit men inte utan att först stanna till på hemköp för att införskaffa något tuggvänligt.

Självklart passade vi på att kolla in utbudet av leksaker när vi ändå var där, men som vi trott så var det ganska torftigt... Då vi missmodigt står och stirrar på det ynkliga utbudet säger jag, och nu citerar jag:  "Fan vad jag skulle skratta om det hade hängt en tiara här!!"
Under tiden hade Jossan lyckats förpassa sig ner på golvnivå för att lite sådär på måfå rota runt bland en massa skit och vad fanns väl där?? EN tiara! Hahaha!!! hoppas att den blivande bruden förstår hur extra värdefull hennes tiara är och att hon bär den med stolthet... =)

Så istället för att åka hem till pappa Josefin så kunde vi spendera kvällen på stan tillsammans med alla bullrare, vilket kanske var tevligare på sätt och vis...
Har föresten börjat funder över om jag inte skulle ta och bli punkar wannabe, då behöver jag inte tänka på att ha kläder som varken är hela, rena, i rätt storlek eller som för den delen passar ihop eller passar på nått vis alls! MIN CHANS ATT FÅ BÄRA TIGHTS!!! wooohooo!


Även idag har jag varit på resande fot, idag begav jag mig tågvägen till Örebro... det gick ganska bra! värre var att komma hem då sista tåget på lördagar går typ kl 16!!!! nej... varför skulle man vilja vara borta längre än så?? Pfff!!

Iaf så fick jag sällskap av Klara under lunchen idag, även om hon knappt visste vart vi åt... Under våran runda på stan hann vi även med att få en skymt av våran bästis kråktanten, hon hade sina vantar även idag och jag tror ärligt talat att dom är mer otvättade än vad alla bullrare är tillsammans!!
Självklart gjordes även några inköp under dagen och det jag är mest nöjd med är nog (i nämnd ordning)

Skruvmejseln!!!

image121
Nu kommer jag med glädje låna ut verktyg till alla hantverkare som kommer hit =)) Självklart är det ju en multimejsel så att jag även kan skruva stjärnskruvar med den!

Bästa sak nummer två är ett skavsårsplåster, det kommer jag tyvärr inte ta nån bild på då det redan är i full fart att bli begagnat.
Hade jag från början vetat att Klara min Klara inte ens höll reda på  vart hon käkar sin mat hade jag ju självklart inte förlitat mig på hennes lokalsinne när det gällde att hitta hem till sin egen lägenhet, hon påstår att det va en snabb väg, men jag tror fortfarande att går fortare om man låter bli att gå till Lindesberg och tillbaka!

Eftersom SJ inte behagar köra några tåg efter kl 17 så blev det till att ta bussen hem eller iaf till Linde för att senare bli hämtad där, och att döma av de övriga resenärerna var det nog buller bussen jag åkte med...  Om jag förstog det hela rätt hade Pontus punkare varit vägen förbi hemma i Göteborg för att ta en dusch... Hmm... vet inte om det märktes... Härligt!
Hultsfred nästa år nån??? *LOL*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0