Kräftskiva

Det är en väldans underlig dag måste jag säga... det faktum att jag kände en skarp längtan att ta ut cykeln ur garaget borde egentligen vara äventyrligt nog för en hel dag... men icke!
Min relation till min cykel är väl kanske inte rikgtigt va den varit, men när vi i vanlig ordning blev oense beslöt jag mig, efter moget övervägande, att inte bli lika tjurg som cykeln utan att försöka lösa problemet istället!
Tänkt och gjort... jag gick med bestämda steg tillbaka in för att hämta nykeln, men inte ens det kunde muntra upp skrället utan trillskandet fortsatte.
Efter att jag försökt krångla i minst en halv minut gav jag upp, men istället för att behöva ansöka om plats på skroten till åbäket fick jag hjälp med att låsa upp den... rätt handlag?? Pff!!

Så kunde äntligen färden börja!
och aldrig har jag varit så rädd för mig själv :O hur som helst kom jag dit jag skulle... till elljusspåret =)) jag vet... det är ju typ huuur långt som helst hemmifrån mig *flin*
Där var det nämligen uppdukat till kräftskiva :P
Vilket för mig var äventyr nummer två... kräftätande är inte min starka sida direkt... och inte heller verkar mina fingrar vara specieltt starka för innan jag hade hunnit fundera ut hur dessa fula djur fungerade så hade en vänlig själ hämtat en tång åt mig!
Tack!

Nått jag däremot gjorde jäkligt bra var att vinna första priset i lottdragningen =)) jo visst! jag verkar ha blitt en turgumma på gamla dar :P
Priset fick man välja själv men eftersom min moder klargjorde vad hon ville ha så fick jag ju, som den goda dotter jag är, låta henne få som hon vill...

Planen för det lilla som återstår av helgen är nu att jag kommer åka till Nora imorgon och socialisera (???) lite med Klara min Klara... kan bli bra träning för dig gumman! för du inser väl att inga ursäkter är bra nog för att banga din inbjudan till min borg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0