inga bilder...

man skulle väl kunna påstå att köket kan gå under benämningen "klart"
Det fattas en tröskel och en list upptil på kaklet och det kommer väl så småningom! jag har inte haft tid att åka iväg och titta vad jag ska ha, men har goda förhoppningar om att jag under veckan som kommer ska jobba enligt mitt ordinarie schema så då blir det av!!

Som det ser ut nu så blir nästa sak att måla huset =)
Det är lite läskigt för då ser ALLA om det blir tok av det hehe!!
Jag har lagt fram förslaget om att jag skulle göra rent huset med en högtryckstvätt men dom som är bättre vetande än mig i den här frågan (och det är ganska många *host*) har förbjudit mig att göra det.
Istället blir det till att gå lös med borsten på huset och det är väl iofs att föredra framför att behöva skrapa!!

Ett bekymmer är dock att välja rätt färg.. humm.. har varit på lite färgspaning för att hitta den bästa färgen men inte lyckast riktigt ännu.
Att det ska bli grönt är ju redan klart (om jag hittar nån grön förståss!!) men alla färger jag sett är sååå ljusa!
Jag vill ha riktigt mörk grön runt fönstren och nån nyans ljusare på gavlarna och jag tror att jag kommer få ge mig ut på en liten skogsvandring för att hitta dom rätt nyanserna... alternativt att jag släpar med mig en representativ tegelsten till färgbutiken och ser om det fungerar att utgå från den.

Eva!! vart hade dom kameran som dom tog kort på kuddarna åt dig med??

Kommer förhoppningsvis i fortsättningen att dela in mina inlägg i kategorier... allt svammel kommer att hamna i den här (än så länge) och även köket kommer får ligga kvar... men husmålningen kommer ligga under en egen... bra va?? om det fungerar som jag vill alltså.. haha!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0